Testimoni Pelanggan Solarmuda

tactical solar

Setiap pandangan pelanggan yang telah kami terima adalah amat penting bagi kami bagi memastikan setiap keperluan pelanggan telah ditunaikan sepertimana yang telah dijanjikan. Testimoni Pelanggan Solarmuda ini kami terima dengan hati yang terbuka untuk tujuan penambahbaikan layanan dan perkhidmatan kami. Therefore, Testimoni yang buruk kami jadikan pengajaran dan tambahbaik, yang baik pula kami akan jadikan semangat untuk terus memberikan layanan terbaik!

Solar-Flood-Light-20-watt

Antara testimoni yang kami terima daripada pelanggan kami amatkan memberikan kesan kepada kami. Salah satunya ialah daripada pelanggan kami yang tinggal di kawasan pendalaman Sarawak dimana beliau tidak berpeluang menerima bekalan elektrik di rumah beliau. Setiap hari menjelang Maghrib, beliau terpaksa mencari lilin untuk dinyalakan di dalam rumah. Anak-anak beliau yang masih bersekolah terpaksa menggunakan cahaya lilin bagi mengulangkaji pelajaran dan menyiapkan kerja sekolah. Sehinggalah beliau menjumpai kami di dalam social media, beliau terus mendapat produk yang bersesuaian dengan keperluan beliau dengan cadangan dan nasihat dari Team Sales kami. Pelanggan kami telah mendapat sinar baru apabila lampu solar yang telah dibekalkan oleh kami telahpun dipasang di dalam rumah beliau.

Berikut adalah beberapa Testimoni Pelanggan Solarmuda yang telah diterima secara ikhlas daripada pelanggan-pelanggan kami.

Testimonial Solar Flood Light

Testimoni Solar Flood Light
“Terang! Satu lampu dah boleh cover satu porch” – En. Adi
Testimonial Solar Flood Light
“Walaupun tiada bekalan dari syarikat bekalan elektrik, pondok kami dah terang dengan produk Solar Flood LIght ni!”
“Sangat Senang nak pasang, tidak perlu tarik cable panjang-panjang.”
“Sangat-sangat terang!”
Testimonial Solar Flood Light
“Halaman rumah dah terang!”
Testimonial Solar Flood Light
“Belakang rumah pun dah terang!”

Kami berharap agar Testimoni Pelanggan ini akan memberikan gambaran yang baik mengenai mutu perkhidmatan dan kualiti barang yang kami pasarkan.

Untuk dapatkan beberapa tawaran dari kami di Solarmuda, sila klik sini .

Sila juga like page kami di facebook: klik sini .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!