Solar Security Services

Rumah Gelap

Ramai di antara kita perlu meninggalkan rumah berhari-hari untuk pergi bercuti, menunai umrah, Haji, outstation dan sebagainya. Salah satu ketakutan yang paling besar dialami oleh mereka ini adalah meninggalkan rumah dengan jangka masa yang lama.

Tahukah anda, mengikut kajian yang telah dijalankan di Australia, 42% daripada keseluruhan penyebab samada perompak ingin memecah masuk rumah anda atau tidak adalah disebabkan oleh cahaya. Jika rumah anda gelap gelita seolah-olah tiada orang berada di rumah, 42% kemungkinan besar rumah anda akan dipecah masuk.

SOLAR FLOOD LIGHT

Kami di Solarmuda menawarkan perkhidmatan yang dapat menghilangkan kerisauan anda. Dengan perkhidmatan ini, anda akan rasa lebih selamat, lebih tenang untuk menunaikan ibadah dan bercuti di tempat yang anda idami tanpa perlu risau lagi.

Testimonial Solar Flood Light

Solar security Services

Solar Security Services ini adalah satu perkhidmatan yang disediakan kepada anda yang perlukan pencahayaan keselamatan secara sewaan. Di bawah ini adalah beberapa kelebihan yang anda akan dapat:

  1. Pemasangan Lampu Solar dan Solar Panel
  2. Perkhidmatan Penyelenggaraan (Pakej 1 tahun)
  3. Tidak perlu beli lampu (aset)
  4. Tidak perlu tarik kabel elektrik (pakai solar shj)
  5. Caj sewaan yang amat berpatutan
  6. Kami akan tolong bukakan peralatan setelah tamat kontrak.

Untuk keterangan lanjut dan sebutharga, sila hubungi Team sales kami (Sue) di 0178773678.

Coming Soon – Solar Security Monitoring Services…

SOLAR CCTV

To get the latest deals from us in Solarmuda, please click here . Please also like our facebook page on facebook: click here

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!